Få hotte Gudinnetips!     

Drømmer du om Vippe Extension?

 

floww girls

Det gjør jeg også.  Jeg har alltid vært litt beundrene misunnelig på de som har lange flørtende lekre øyevipper. Det er så utrolig forførende vakkert.

Med den drømmen for øyet, satte jeg kursen mot   www.Floww.no  for å møte mitt DrømmeTeam bestående av Reneè til venste,  så Anne Berit, og helt til høyre Una.

Med disse herlige varme kvinnene får jeg tilfredstillt mine Gudinnelige ønsker for nytelse og skjønnhet.  Jeg blir så vel tatt vare på, jeg får servert min Cortado, med et glass vann til, eller et glass vin om jeg er i det humøret. Jeg sitter i en funky salong, med deilig musikk som leker i bakgrunnen. Og ikke minst, så er de profesjonelle, kule og varme. Det digger jeg, gjør du?

Nyter, vippe extension

Vippe Extension tar omtrent 2 timer, og du øker med ca 80 vipper på hvert øye. Du kan selv velge hvilken lenge du vil ha på vippene. Jeg gikk for de nest lengste, for jeg ville ha de laaange. Jeg la meg ned på en behagelig benk, fikk lagt over meg et pledd som gjorde det varmt og deilig og så fløt jeg inn i en deilig døs av søvn og våken tilstand om hverandre. Reneè har en utrolig beroliggende energi, og hun behandlet meg som en Gudinne som trengte litt avslapping i hverdagen. Hun hvisket når noen snakket til henne, så jeg ikke skulle våkne opp, jeg hørte henne sånn svakt i bakgrunnen.

Reneè satt på meg tape under og over øynene, dette er for at vippene hun limer på, ikke skal feste seg fast i vippene jeg har nede under øyene. Vippene limes på med ufarlig lim,  og hun setter på en og en vippe. Helt beundringsverdig flott håndtverk. Vippene trenger ikke mascara, og du får med en vippe børste slik at du kan gre og stelle de hver dag.Vips Vipper

Etter vippe extension, var det klart for A.B – Anne Berit og hennes fortyllende saksekunnskaper. Hun er en herlig og bittelitt sta frisør, som alltid vet hva som funker for mitt ansikt. Er du en av de som ikke helt vet hvordan du vil ha håret ditt, gå til AB – hun er en fantastisk kreativ frisør som ser både hvilken farge og hvilken klipp som fremhever ditt anskit og din skjønnhet. Hun er helt til å spise opp skjønn og dyktig.

Etter AB sin Magiske saks og farging, så var det tid for Una  Hun er ekspert på hair extension.

yesss

Jeg elsker en dag med full nytelse, og bli tatt vare på som en Gudinne av et Team som kan skjønnhet. Gjør du?

Fake it, til you make it

Jeg elsker utrykket, eller gi full gass og gjøre det meste ut av mitt utseende. Mange gjør dette, Hollywood stjernene også. Er du en Gudinne som elsker skjønnhet, så vil jeg anbefale deg en dag som dette.

Derfor ble det også hair extension på meg. Una limer på meg løs hår, med en slags tape som er meget skånsom for mitt hår.  Jeg valgte ikke noe lenger hår enn jeg har, jeg valgte bare å få det fyldigere.

lates fay og ina

Nå er jeg klar.. Jeg mener, nå føler jeg meg så vakker- takket være mitt Floww team. At nå er jeg så klar for Party!!

Jeg er i rampete fest stemning og nyter Party tid, her med min vakre Gudinne Søster Inajoy.

Er du en skjønnhets Gudinne, som elsker å fremheve dine fordeler?

Please, fortell og del, hva er dine skjønnhetstips?

kiss kiss Fay

 

 

Leave a reply

Få hotte Gudinnetips!