Få hotte Gudinnetips!     

Vil DU, bli NY?

Sommertid er ofte salgstid , men kjøper du de rette klærne? gry sinding, vespa

Her ser du min skjønne Mentorinne Gry Sinding i en Ellen Eisemann kjole. Helt klart at dette er et perfekt kjøp.

Onsdag 10.7 fra kl. 12.00-15.30  er jeg i Faytastic, Rådhustorget 3, 1337 Sandvika https://www.facebook.com/pages/Faytastic/135134806528113  og hjelper deg som SDDer å finne flotte modeller som passer DEG. Bli Ny dronningen Gro Mikkelsen er også hos oss. Vi lager et mini Bli Ny event, slik at du kan møte andre SDDere, og mingle og shoppe og ha det kult. Du skal også få se Gry Sinding Bli Ny med oss! Vi har nå salg i Faytastic, og vi ønsker å hjelpe deg å finne kule ting som passer til deg, på salg. Vi tar SDD kaffen hos Faytastic med Gry!

Om du heller vil shoppe noen av våre helt nyankomne og hotte modeller av tøy fra Berlin? Ja, så gir jeg DEG som SDD`ere en helt unik 10 % rabatt, på helt nyankomne klær. Yess, er det ikke Faytastic? -du får rabatter på også det vi har fått inn av sommerens og høstens kule nyheter. Jeg har akkurat vært i Berlin på Fashion Week med superstylisten Gro Mikkelsen og jeg har tatt med meg hotte nye kjoler fra deisgneren Ellen Eisemann. Rabatten får også din venninne, om du tar henne med, men psst. Du må si i fra om at du da er SDD er ved kassen, smil.

borste, gry, fay, berlin En kul gig av et reklame stunt utenfor Fashion Showet til Ellen Eisemann, Gro og jeg børster oss inn.

Skjønne SDD søster, håper du kommer, dette blir særdeles gøy, du får møte en masse SDD`er, du får se Gry Sinding BLI NY.  Og du får møte meg Gudinnen i Faytastic, og superstylisten Gro Mikkelsen. Vi mingler både i min funky butikk Faytastic, og tar en tur ut i BAKgården, vi kan sitte på Miami Beach og drikke kaffe, eller ta et glass vin i Reastaurant Brambani. https://www.facebook.com/RestaurantBrambani?ref=ts&fref=ts

Gry, Gro og jeg kommer,

KOMMER DU?Gudinnekveld, faytastic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One Response to Vil DU, bli NY?

  1. Kristin says:

    Jeg håper dette ble en vellykket happening, som frister til gjentagelse Fay! – Slik at vi som ikke hadde anledning denne gangen kan få “slå ut håret” med deg ved en senere anledning : ))

Leave a reply

Få hotte Gudinnetips!