Få hotte Gudinnetips!     

Lytt til din UTBRYTER GUDINNE!

utbryter Gudinne fayFøler du at mange ikke elsker deg sånn som du ER?.

Føler du at du hele tiden må justerere og endre på biter og fraksjoner av ditt indre. Fordi du er en drømmer.

Spiller du ofte en rolle, slik at du skal få skapt munterhet og glede rundt dine drømmer. Biter du tennene sammen, og later som det er greit at de ler litt av din måte å se livet på?. For det finnes jo ikke realistisk.

Er kjærlighet realistisk?

Når du ser muligheter, når du drømmer og visualiserer, når du gleder deg over hva du faktisk har av ideer og hva du ser at din indre kreativitet kan skape. Og deres reaskjon absolutt ikke er takknemmelighet for at du deler, -Nei.  De kaster sine velargumenterte begrensninger i dittt ansikt. Deres navn er:

B E G R E N S I N G E N S   M E S T E R E, og de finnes overalt.

leonardo.33

De agerer som om det er en slags opplagt dumhet i det å tro på å drømme og å skape. De tror kun på sine begrensninger, og de vil verve deg rett inn i Begrensningenes RIKE. For hvor urealistisk går det ann å bli?  Ingen har jo gjort dette før deg, så hvorfor skal du få det til?

Hvorfor ikke?

Ingenting er vitenskaplig bevist før første gang det er skapt, er det vel?

Der gikk den statistikken i dass.statistikk

Og dessuten, er ikke enhver ting du ser rundt deg i rommet, om det er stolen du sitter på, teppet på gulvet eller kaffemaskinen du lager din kaffe på, eller bilen du kjører, eller huset du sitter i blitt drømt opp av noen før deg? Kan noe skapes av seg selv?

Nei, det må drømmes først. Det må skapes i et hode, en ide, en plan for å få det ut i livet. Dette kalles å manifistere. Gudinner er meget gode på å manifistere!

Fra visjon til virklighet. IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN HAVE IT. Disney.

disney collage

Når det er du som faktisk skaper glede, relasjoner, håp, ideer, planlegger ferier, tar inn ny kunnskap så de rundt deg skal få nyte godt av det. Men du får sjeldent takk for det. Nei, blikk, adferd, det å ikke bli tatt med på råd, det å ikke bli tatt på alvor. Er deres demonstrative måte å vise på at du ikke forholder deg til begrensningenes lover. Du er så urealistisk som noen skaper og drømmer har vært. Ja, er det ikke litt deilig, så urealistisk er faktisk du. Jeg kan dø for din rett til å være urealistisk, sårbar og å drømme om endring. Det betyr faktisk at du tenker sjæl. Jeg elsker deg for at du tenker sjæl, kjære søster. Alle skapere av nye ting har vært urealistiske, husk det. Men kun ureaslistiske i forhold til sin tid, i forhold til sine omgivelser. I forhold til hvor stort noen før de har klart å tenke.

Når du har det på denne måten.

Når du føler deg helt alene, sammen med dine. Det er da du må ta frem din indre

U T B R Y T E R  G U D I N N E!

DU ER UNIK.

Ikke hør med deres ører, LYTT TIL DITT INDRE. Lytt til din indre utbryter Gudinne. Hun vet BEST.  Hun er deg, den aller mest ærlige delen av deg. Den ingen har fått påvirke, eller dytte på. Hun bryter ut ja kanskje i sinne for å utrette sine mirakler på dine omgivelser. Gi henne plass. Hun er din aller beste venninne. Hun vet best, hva som er bra for DEG.

stjerna

Dine drømmer er unike, de er dine, og de er dine for en grunn. De skapes av et behvov for forandring.  Denne forandringen er det din utbryter Gudinne som ønsker, og står for.

Bryt ut, stå i dine ideer. Gjør det med passion og kjærlighet for kjærligheten er alltid den største skaperen. Den omskaper fiender til venner, den skaper krig til fred, ja kjærlighet Skaper nytt liv, den skaper håp, den tiltrekker seg også det du måtte ønske deg. I kjærlighet vil du skape. Og du vil skape stort det du tror på. Det vil din utrbyter Gudinne sørge for. Stol på henne, du ER henne. Dere er ett. Ikke overhør henne mer, da blir du syk. Stå opp for din herlige rett til forandring.

Du må gå for ditt. Du ser, du sanser, du oppfatter, du leser livet på din unike måte. Livet er Magisk, ja det er sant. Du skal takke livet for dens herlige muligheter. Du har all skaperkraft i deg. Du er skaper av liv. Du er skaper av kjærlighet og realsjoner, av barn, familier, og byer. Du må stå for det du tror på.

Du er ikke alene, ikke bær dine fremtidige drømmer inni deg. Få de ut i livet.

Du er kjærlighet. Du fortjener kjærlighet.

Jeg er med deg.

kiss kiss

 

Leave a reply

Få hotte Gudinnetips!