Få hotte Gudinnetips!     

Hvordan tripple en sjanse!

 

Har du noen gang vært i en Magisk situasjon, uten å tørre gripe sjansen?

grip sjansen
 
 
Og etterpå tenker du: Å, Herre Gudinne, er det virkelig mulig at jeg ikke turte å gripe sjansen?
Denne gangen lot jeg ikke sjansen gå fra meg. Min herlige venninne og verdens beste fotograf Mona Nordøy http://monanordoy.no, skulle ha fotoshoot i vårt hjem CasaBlanca. Og ikke av hvem som helst, men av vår vakre finansminister Siv Jensen. Jeg hadde gleden av å være tilskuer til hva som ligger bak en slik fotoshoot. Fantastisk kult. Marthe Kveli Valeberg var stylist og makeup artist og herlige Gry Thune fra KK var journalist .
Etter at Gy var ferdig med å intervjue Siv, grep jeg  sjansen. Jeg tok med meg Gry ut i Bakgården. Og fortalte henne om Gudinneskolen.

Tips 1:

Grip sjansen, ellers går den fra deg

Tenk alltid, hva er det værste som kan skje?siv, kk2

At jeg får et Nei, ikke sant? Og blir litt flau…Jeg dør jo ikke, enig?
Jeg fortalte henne hvorfor min pasjon er kvinner, alle typer kvinner, med alle slags meninger. De som rir stormen alene, og må finne sin indre feminine kraft og styrke. De som er både tøffe, modige, og feminine på samme tid. De som lider, de som jobber for alle andre, de som setter barna sine først. Jeg vil at de alle skal vite at vi er søstre, og at vi går igjennom mange av de samme tingene i livet. Og at når vi begynner og lytte innover og høre påhva vår indre Gudinne har av drømmer og mål for oss. Først da tar vi oss selv på alvor, og ærer vår egen eksistens. Og nytelsen i livet, den skal være vår drivkraft.
Hmm sa Gry, jeg lurer på om jeg ikke skal fortelle om deg til vår redaktør i KK. Kanskje vi skal skrive en sak om deg, sa hun:

kiss kiss bjørg

Tips 2

Flørt og by på deg selv

Det er aldri spesielt hyggelig å føle at du selger deg selv. Nope, og det er ikke det du skal. Du skal “bjuda på dej”, som jeg sier. Du skal tilby din kunnskap, din passion og dine løsninger til andre. Slik at du gir bort noe de trenger. Det kan være GULL du har funnet i ditt liv, som de ikke har.
Derfor, når du med glede og passion griper sjansen og forteller om det du har på hjertet, ja så blir det ikke slik at du vil ha noe, av dem. Nei, det blir motsatt, du har noe som de trenger. Og jeg innså at KK trengte en Gudinnelig reportasje i sitt blad. Enig?
Dermed YAAY, så ble det sånn. Fantstiske Gry kom til mitt hjem for andre gang, og gjorde et intervju med meg. Vi hadde det så gøy. Takk Gry, for leken. Det var vakkert og modig, for Gry måtte gjennom et mini Gudinnekurs den dagen, smil.
Jeg vet at min kunnskap trengs der ute i de Norske hjem. Jeg trenger å nå ut til alle slags kvinner og Gudinner, de tøffe, de snille, de Tomboy aktige, de krigerske, de smarte, de sure, de snille, de flinke, de glade, de single, ja alle som vil sette enda mer glød i seg selv. For det finnes et sted der inne, og det er mye lettere å sette det i gang med sine søstre.

Tips 3:

Det som skal skje, skjer først når du setter deg i bevegelseSisterhood

Dermed, var den herlig spiralen satt i gang. Universets lover gjør mirakler, og det første endte i det tredje. Dermed kom bladet  Kamille, og hadde enda en fantastisk og supergøyal fotoshoot med Mona Nordøy hos oss. Jeg nyter altså å fly rundt og være Wingwoman og spre Gudinne kraften og få møte disse fantastiske kvinnene.

Tips 4:

Du er mer enn bra nok,

som du er

Om vi står i den tanken, så tilbyr du hele DEG. Når du tilbyr hele deg, så er det mye lettere for andre å motta deg. Så legg det sjenerte og flaue vekk. Flaue mennesker, gjør også mottakeren flau, husk det.

Så flau trenger du ikke lenger være. Stå i det selv, Bjuda på dej vakre Powerfull Femine unike skapning.

Som du ser så resulterte dette i Norges meste leste sak nå om dagen fra Kamille. Og Norges kuleste kvinner som viser seg selv som de er, helt uretusjerte og nakne. Jeg elsker de, takk for rollemodelinner som dere Dora Thorhallsdottir, Bjørg Thorhallsdottir, Hanne Sørvaag, Maria Haukaas Mittet og Marte Valle.
Det hele har altså også endt i et kroppsoppgjør som er helt utrolig fantastisk. enda mer fokus på nakne naturlige kropper:
Og det er faktisk mye gladere på badet vårt etter dette…Under kjolen
 
 
 
Den ene journalisten leser det den andre har skrevet, og Hanne fra TV2 God Morgen Norge ringte meg.. Yaay
Og i morgen, så ser du meg på TV2 God Morgen Norge, helt Magisk og helt sant.
Håper vi sees rundt klokken 9.30?

tv221

kiss kiss

 

Leave a reply

Få hotte Gudinnetips!