Få hotte Gudinnetips!     

Si Nei!

si Nei

Si Nei, og du sier JA til deg selv!

Gi deg selv retten til å velge. Verden faller ikke sammen, om du ikke kommer i en bursdag, eller går på en dugnad, eller reiser på en forretningsreise, eller hyttetur med vennegjengen.

Ja, livet er fyldt av mange forunderlig og pliktfølsomme valg, både gode og dårlige. Og det er lett å sette seg selv i andre rekke fordi du burde burde, ikke sant? Eller kanskje er du så heldig at du ofte velger fra øverste hylle, og har en masse fantastiske ting å gjøre hele tiden?

Det å ha et aktivt liv er en del av hverdagen for de fleste, men husk at skal du fylle deg selv med indre kraft, nye innsikter og verdier, og ikke minst utvikle deg i samsvar med deg selv, og kjenne dine egne behov.

Ja, da trenger du å sette av en DATE MED DEG SELV, iallefall en gang i uka. Sett på noen sterinlys, fyll en kopp te, eller ta deg et glass rødt, hvitt eller bobler, og sett på noe deilig musikk og ta en samtale med deg selv. Hva liker du med livet ditt nå? Hva nyter du å gjøre? Eller les en bok, uten å ta en eneste telefon, slå av facebook og hvil i selskap med deg selv. DU ER det aller beste selskapet i verden. For hva skulle du ha gjort uten deg selv?

Det er viktig at du tar vare på deg selv og dine egne behov. Ingen andre gjør det for deg. Hvis du blir en slapp strikk, er det vanskelig å sprette rundt å ha det gøy. Du er eierinnen og Gudinnen i ditt eget liv, jo bedre du kjenner deg selv, jo mer får du tak i din indre Gudinne kraft. Gå fremover i ditt liv, i eget tempo. Du er alltid på rett sted til rett tid!
Hva kan du takke deg selv for at du har sagt nei til i det siste?

kiss kiss

 

 

Leave a reply

Få hotte Gudinnetips!