Få hotte Gudinnetips!     

SDD Mingling 10.10 kl 16.00


Både gleder og gruer du deg litt til å være med på SDD Live?

Kunne du tenkt deg å varmet opp og møtt noen av dine SDD Søstre, og brødre før vår event i helgen?

Kom på et lite ufarlig treff med meg, til torsdag 10.10 fra kl. 16.00-18.00 i Faytastic. Jeg skal gjøre deg klar for verdens herligste helg på SDD Live med Gry:o) Jeg lover at vi skal få brekket isen litt, og vi skal kose oss. Du kan bare mingle, eller du skal også få titte litt og få hjelp av meg til å finne din favoritt kjole, eller undertøy, om du har lyst til det. Her er det ikke noe kjøpe press, bare mingle og klemme press:o)

fayholdleota

Jeg har fått mange forespørsler etter fredagens event i Faytastic, om vi ikke kunne gjøre dette litt etter arbeidstid, og ikke midt i høstferien. Og ja, selvfølgelig, så skal dere som ikke kunne også få sjansen:o)

Samme avtale som sist -15% på klær, alle som handler får en liten petite veske av verdi kr 699,-

Eller bare et glass champagne, opp til deg:O)

beritcoster

Døra ved siden av Faytastic, er Restaurant Brambani, med superdigg mat og god atmosfære. Dette er en flott anledning til å ta en middag, og kose seg enda mer der etterpå. Hva sier du, har du lyst å komme på litt mingling?

Du finner oss i:
Faytastic
Rådhustorget 3,
1337 Sandvika
Det finnes p-plasser rett utenfor, og nedenfor Rådhuset. Er du lur tar du toget til Sandvika, og går til Rådhuset, så kan du drikke sprudlende bobler med oss.

Finn oss på facebook HER

Vis større kart“>

Leave a reply

Få hotte Gudinnetips!