Få hotte Gudinnetips!

Prinsesse vil faen- IKKE!!

Devil woman.54

Jeg har alltid vært en god blanding av Gudinne og Prinsesse vil faen -ikke!!!.

Noe annet var ikke mulig, jeg er vokst opp blandt de ville barna på Romsås. Jeg var rå og kul ute, og jeg satt og var tjuren Ferdinand och luktat på blommorna når jeg var med nære venner og familie hjemme.

Etter som alderen har oppdratt meg, er jeg blitt roligere, snillere og absolutt mer nytefull. Mmmmm..

BORTSETT FRA NÅ!!!

HETETOKTENE ER KOMMET, og det føles jævelig. Det murrer i overleppa mi, jeg er trøtt, sint, orker ikke ta avgjørelser, er litt sentimental, blir sliten av å lage en kopp kaffe, og det kommer rare irriterende bølger med varme gjenom hele meg, føles som sinne faktisk, og nattesøvnen er borte. Den er bytta med stjerne titting, og lytting til min manns snorking. Jeg glemmer ting, og jeg føler at jeg holder på å bli en annen?

Og er dette klaging? NEI- det er sant..

meno2

Derfor må jeg dykke ned i dette materialet, jeg trodde nemlig også at alle andre har jugd på seg litt ekstra, når de snakket om overgangsalder. Jeg trodde ikke på dem. Nå får jeg det tilbake, ja det er sant. Jeg sitter nå i en kropp som er varmt som et kokekar, jeg er middels blid, altså nesten sur. Og ja, jeg kan allebåde Gudinne og NLP  teknikkene for å bli glad igjen, men jeg er altså bare ikke interresert i å bruke dem. Digg å være litt sur, liksom. Nå er det min tur, Gudinne, vil faen- ikke

…haha. Ler av min egen ironi, her. Koser meg med missnøyen.

NorthrupDr. Northrup sier at vi kvinner trenger denne alderen. De er vår nye tenårings periode, bare mye værre… Tenk det 16 pånytt. Hun sier at vi er i alderen “NOK er NOK”.

Nå er det vår tur, vi har laget mat, barn, satt på utallige mange vaskemaskiner, kjørt barna til og fra- og stått på pinne i så mange år, mange har satt mannen sin føre seg selv, gjort som svigermor vil, vært på den jævla familiehytta hvor du hater interiøret og de gamle gardinene, reist land og strand rundt på familietreff, lagd vaffelrøre, mens den indre røra bare er blitt større og større. Ja, du har også holdt ut med hun onde selvgode veninna di, for du trodde at med litt av din kjærlighet, så vill hun våkne og bli snill, ikke sant? Funka ikke, ut med dem.

Vel, nok er nok, velkommen menopause. Nå holder det!!! Endelig kan du ta dine egne valg igjen- som når du var 16, uten å ta hensyn til andre først. Desverre derfor forgår det også mye skilsmisser i 40 årene, mange har holdt ut lenge nok. For min del, så har det vært motsatt. Jeg er faktisk mer forelsket i min kjære Øysteinn, enn på lenge. Uansett, overgangsalderen er DIN TID, sier Dr. Northrup. Så omfavn den! Det er ikke å gå på veggen- det er å finne seg sjæl.

Dette er en alder hvor vi endelig tar mest hensyn til oss selv, også uten dårlig samvittighet. ME TIME!!!

630me

La oss si at du gror bittelitt horn i panna, bare for at du skal klare å sette deg selv først. Er ikke det bittelitt deilig å tenke på da? Kanskje derfor hetetoktene svirrer, djeve`linnen er inni i deg, og passer på at du gjør det du har lyst til. Ikke det andre vil.

Jeg har nå bare såvidt begynt min reise inn før Menopause som Dr. Northrup kaller det. Jeg er derfor mer enn Gudinnelig interresert i din erfaring, hvordan har du det med store og små hormoner. Hvordan føler du deg?

Jeg skal følge opp dette med å møte en av Norges beste gynekologer.  Dette er et materiale som Norge ikke viser NOK interesse, defor skal jeg grave i dette både for deg, og for meg.

Hvordan har du opplevd din før overgangsalder, eller overgangsalder? Bruker du hormonpiller, plaster eller krem?

Takk, du hjelper også  Gudinnen ved din side, ved å svare.

kiss kiss