Få hotte Gudinnetips!     

Fay

nettavisen, rammeSom den Gudinnen jeg er, så er jeg opptatt av å føle meg bra ha det gøy i livet mitt, og å være påtent

Du lurer kanskje på hva jeg mener med påtent?

Se for deg en lysbryter, du kan slå lyset av, eller du kan slå lyset på. I et mørkt rom ser du ingenting. Når lyset kommer på, ser du alt som er i rommet. Jeg er påtent, som en slik lysbryter og lyser opp mine omgivelser. Om du ikke er påtent.. Så ser jeg det som min plikt, å slå deg på. Kanskje ved å provosere frem en reaksjon, og jeg lover deg at du blir påslått. Jeg aksepterer intet annet enn at du er lyset i ditt eget liv.

Ser mer om meg og Gudinneskolen i media her:bud, ramme

1. Nettavisen 

2. Budstikka

3. Budstikka

4. Budstikka

 

Come shine with me!Skjermbilde 2013-11-04 kl. 16.39.28

Og det er det jeg gjør, jeg ser på livet mitt som et sted jeg selv har fullt ansvar for mitt eget lys, min egen glede, femininitet, kvinnelighet, lykke og suksess. Jeg vet at jeg må jobbe med min livsglede og min velvære følelse hver dag. Jeg aksepterer meg selv 100% sånn som jeg er akkurat nå. Jeg har kurver som jeg elsker. For meg kommer kvinner i alle strørrelser og former, det viktigste er at vi aksepterer og digger oss selv som vi er. Jeg digger meg selv, jeg vet at jeg er en oppgående kvinne med mye power og energi. Så mye at enkelte faktisk er litt redd for meg.

Ikke vær det. Jeg er bra for deg, jeg kommer til å gi deg kjærlighet, varme, forståelse, og jeg kommer til å utfordre og provesere deg om det er det du trenger for å ta tak i deg selv. Dette er fordi jeg øsker å få frem ditt beste Gudinne potensiale, det jeg ser ligger på lur hos deg, men som du selv har satt litt i dvale. Kanskje fordi det har føltes farlig å være for glødene og livlig i et samfunn som på mange måter verdsetter likhet høyere enn unikhet.

Du er unik, ingen er som deg! Det er en gave du er født med.

Dette vil jeg fremelske hos DEG. For jeg elsker deg som en søster, og jeg digger deg som kvinne, skaper, kreativ, formfull, tynn, lang, liten, flatbrystet, storbystet, vakker, glødende, påtent, høylydt, flørtende, skravlende, drømmende, forelsket og i full oppdagelse av deg selv. En av mine egnskaper er at du blir fort blir fortrolig med meg. Og du letter hjertet ditt med noen av dens hemmeligheter for meg. Dette vil gjøre det lettere for deg, å gå for drømmene dine. Drømmen får nemlig liv, når de fremsettes for en lyttende Gudinnes ører.

Prøv meg, og jeg lover deg et påtent, våkent, gøyalt, flørtende og hysterisk annerledes liv. Alt i ditt tempo + litt av mitt tempo. Slik at du vekker din indre Gudinne, og føler deg som en påtent kvinne!