Få hotte Gudinnetips!     

New York vekket min indre Gudinne!

NYC vekket min indre Gudinne!

Det var faktisk helt tilbake til sommeren 2009 at min indre Gudinne ble vekket. Det hele startet faktisk ganske så rart, eller i ettertid ser jeg MAGIEN. Da, trodde jeg at telefonen jeg fikk fra New York var fra en litt forvirret kvinne.

Ja, det er sant. Telefonen min ringte, og hun sier: Hei, det er Palma. Do you remember me? We met at a party…

Hva, i alle dager tenkte jeg, hun må ha ringt feil!!

Du er venn av Eline ikke sant?, sa hun. Hun svitsjet mellom å prate norsk og engelsk.

-Å, ja now I remember, sa jeg, og og ble revet med. Hun sa, there is this amazing woman called Mama Gena, that I want you to meet. You just need to come to Miami. Ja, det er lett for deg å si, tenkte jeg, og sa høflig nei, jeg tror ikke det passer. Hele 3 ganger ringte denne vakre Gudinnen ved navn Palma . Hun var en riktig søster Gudinne og ga seg ikke. You need to meet Mama Gena, sa hun igjen

http://www.mamagenas.com

Tredje gangen hun ringte, så ropte sånn litt umotivert til Øystein: -hei kan jeg reise til Miami på kurs? for det var der det første kurset var. -Ja, sa Øystein. Og jeg ble overrumplet, ja.   JA, sa jeg til Palma.

Takk Palma. 15.49.34

Jeg ble freaking stressa selv, hva sa jeg ja til…

Jeg sa ja til meg selv, jeg sa ja til mine drømmer, jeg sa ja til å sette meg selv først i eget liv, mitt eget liv, jeg sa ja til feminint lederskap, jeg våknet og begynte å leve livet utifra hva som er riktig for meg, jeg vekket min indre Gudinne.

Jeg møtte verdens kuleste, flotteste og morsomste, feminine og litt gale Mama Gena, og søsterskaps tenking mellom kvinner. Å, for en drøm. Jeg møtte meg selv i mitt feminine lederskap til meg selv. Jeg så verdien i å være kvinne på en ny og vakker måte. Ja, jeg forsto at det er kvinner som skaper både menn og kvinner i sin fruktbarhet. Jeg så verdien av forskjellene mellom kjønnene. Jeg kjente varmen, kjærligheten og skaperkraften som vi alle har fått i gave.

Etter vårt første møte i Miami, så startet kursene i vakre NEW YORK.
vaaken gudinne

Nå har leg levd i som Gudinne i mange år, og jeg kjenner meg som en påslått feminin kvinne som sitter inne med en kunnskap og teknikker og gleder i livet som jeg gjerne vil dele med DEG. Ja, det ville faktisk vært dårlig gjort av meg som ble vekket av en annen kvinne, og ikke bringe denne kjærligheten videre til deg. JA, nå er det DIN tur skjønne søster Gudinne. Ja, for jeg anser at vi alle kvinner er søstre til hverandre.

Kanskje, føler du deg litt stuck i livet ditt akkurat nå. Føler DU at har alt, og burde være kjempetakknemlig. Men er sliten og klarer ikke helt å sette deg selv først?
Denne høsten starter flere kurs, og jeg lurer på hvilket område i livet ditt føler du deg litt stuck? Er du superblid på utsiden, men føler deg ikke som en glad kvinne på innsiden. Eller vil du bare kjenne på godt søstrskap og nyte og ha det gøy med andre kvinner?
Vi er på veien til å bli mer våkne kvinner, og kjenne på søsterskap oss i mellom.
Del gjerne, enten på siden, eller send meg en mail på fay@gudinneskolen.no

kiss kiss

2 Responses to New York vekket min indre Gudinne!

  1. Hei Fay,
    Fantastisk flott video – fortsett med det. Jeg tror på deg! Lykke til med kurset! Klem

Leave a reply

Få hotte Gudinnetips!