Få hotte Gudinnetips!     

Min drøm på NRK?

Drømmer du om å bygge ditt eget Drømmehus, eller kanskje til og med en DrømmePlaza? Bli mer på NRK`s nye tv serie ! Send mail til frode.soreide@nrk.no

For å bygge ditt eget drømmehus, lønner det seg først å drømme som en Gudinne.

frode1

Enhver kvinne har sin indre Gudinne , så bruk henne. Vekk henne opp, si våkn opp indre Gudinne, jeg trenger deg nå. Her står jeg altså i min drøm på vår nye tomt med Frode Søreide fra NRK. Jeg og vår skjønne nabo Siri, og min mann Øystein. Vi må alle drømme sammen, husk at gode naboer er gull verdt i prosessen. Det er viktig at det er fin flyt i samarbeidet. Ha som mål at du skal kunne skåle i champagne under hele prosessen, det har vi med Siri:o)  For vår nye drøm er et samarbeidsprosjekt. Om du ikke er vandt til å drømme så stort, så test ut dine egenskaper på å ønske deg en parkeringsplass et bestemt sted, når du kjører bil. Eller ønsk at noen skal komme til deg på jobben, men en kopp kaffe.  Start drømme prøvingen i det små i starten. Når du ser hvor god du er:

Dream bigger Dreams!

Jeg tok min drøm til det neste spekatkulære nivået, jeg så for meg at NRK, digget ideen min, og faktisk synes jeg er crazy kul nok til å være med på deres neste program på TV. Ville en sånn drøm ha skremt deg litt?

frode, husx4

Bra, for hvis drømmen din ikke skremmer deg, SÅ ER DEN IKKE STOR NOK!

Så her er jeg altså, I starten av min drøm, og jeg har akkurat manifistert drømmetomta mi for andre gang, og jeg deler min drøm med Frode Søreide fra NRK!!!!!.

miami

Dette kan føles sårbart, å dele drømmen sin. Fordi det er å vise hva du har på den hemmelige innsiden av deg. Tenk om han synes drømmen min er dum, eller tenk om noen vil motarbeide den? Jepp, det er lett å tenke sånn, men ikke gjør det. Ta sjansen, det du oppnår er så mye større, enn ved å la være. Tenk at dette er så viktig, at de vil se geniet i dine ideer.  Og vår drømme Plaza gjør det bra for mange. Jeg og min lille famile med Øystein og Felix skal bo der, men også mine foreldre skal bo med oss i en kul generasjonsbolig. For meg er det en ære, å få ta vare på, og bo i samme Plaza som mine foreldre. Samtidig så får våre naboer sin drøm oppfyldt, de ønsker seg en større hage. Så dette er en vinn, vinn situasjon for alle:o) Og mange av løsningene kommer underveis, så vær åpen for forandring.

art deco 3

Det du ser her er bilder fra mitt drømmebrett, denne gangen ønsker jeg å ta det helt ut.  Vi skal gå fra å bo i en Casa til en Plaza, er det ikke gøy?

Lag deg et drømmebrett du også, du kan enten klippe fra blader, og lage en colage som du limer på en stor papp plate. Eller du kan lage deg en konto på Pinterest, og skape deg noen fantastiske drømmebrett der. Jeg liker å gjøre begge deler, jeg føler at jeg manifisterer både i et fysiske, og i det virtuelle.

Jeg lar meg inspirere av funkis, art deco og Gatsby stilen, disse tre stilartene skal mingles, sammen i en smeltedigel som ennå ikke er skapt. Jeg jobber mye i bilder, så se hva jeg lar meg inspirere av. Jeg har laget et board på Pinterest, http://www.pinterest.com/goddessfay/plaza-skandsen/slik at jeg har noe stort å drømme opp i mot.  Dette er kun retningslinjer, husk det! Jeg kjefter ikke på meg selv, om det ikke blir helt sånn. Husk det du også, vær kul med deg selv. Dette er inspirasjon, og det magiske her er jo at huset i seg selv har sjel. Jeg ser for meg at huset selv skaper seg slik hun vil være. Huset har  allerede fått navnet Plaza Skandsen. Så hun er født. Hjelp meg gjerne å pinne in kule ideer!

art deco 2

Som du ser, så blir det feminine, fargerike, formfulle og organiske former en viktig del av hva vi lar oss inspirere av. Mitt første møte med Miami South Beach, allerede som 12 åring ligger som en viktig og glad underliggende kreativ faktor for utformingen av Plazaen. Senere har vi vært i Miami SoBe flere ganger på ferie. Min fantastiske skipper pappa Leif jobbet i Miami i flere år i Crusibåtrafikken på 80 tallet. Det var på den tiden Miami Vice var det kuleste du kunne se på tv. Så som du ser, er hele familen forelsket i Miami og denne stilepoken som vi synes kler oss så godt. Vi elsker alle glamor, fest, selskaper, gode samtaler og fantastiske utviklende menneskemøter med glam, magi og visdom. Husk at du også tenker på følelsen av det du vil oppnå med din drøm. Det viktigste er aldri gullkranene, men at du er lykkelig og glad når du har fått din drøm oppfyldt. Du skal sveve av glede. Og føle deg tilfreds, og selfølgelig drømme mer, skape mer.

frode, tomtax2

Nå lurer jeg på DEG? og din drøm. Hva drømmer du om?

En ting til, hvis alle sier, Nei, dette lar seg ikke gjøre, dette kan du ikke finne på. Ja, så er det for meg det største klarsignalet på at dette må gjøres! Jeg sier YESS, jeg er så heldig å være den første til å bevise at det går. Dette ligger i mine Gudinneårer. Ta den tanken du også, alt kan gjøres, det kommer kun ann på instillingen, ikke sant?

Eller si, prove me wrong!

Hva drømmer du om, og hva gjør du NÅ for å oppnå drømmen din?

Husk at det både er raust og smart å dele, da får drømmen LIV!

kiss kiss

Leave a reply

Få hotte Gudinnetips!