Få hotte Gudinnetips!     

Hva er Gudinneskolen?

Ja, dette spørsmålet får jeg ofte, og her kommer et svar til deg som lurer.

Gudinneskolen er et vidunderlig sted for deg som kvinne, og kun deg. 

Jeg mener at det er i allefall en dråpe om ikke mer,
av Gudommelighet i enhver kvinne
.

Et sted hvor du kan oppdage din kraftfulle og vakre feminine energi i samspill med andre herlige kvinner, også på sin reise i sitt liv. Du skal få oppdage og kjenne at kvinner er hverandres søstre. Og at dette er noe vi alle kan dra kjærlig nytte av.

Fay2 monaco

På Gudinnskolen vil du lære flere verktøy og teknikker, som gjør hverdagen din gladere og lettere i all slags vær. Du skal først og fremst nyte, og kjenne at det gir deg økt ytelse, ingen dårlig samvittighet skal følge med. Du er allerede mer enn pliktoppfyllende bare ved det å være kvinne.  Du skal få lære at flørt er viktig i hverdagen, og at skryt gir flyt. Ja, er ikke dette både litt skummelt, og litt gøy?

Og ikke minst skal du få lære viktigheten av det å drømme, og å sette drømmene dine ut i livet. Slik at du finner og følger din indre DRIVE, og gjør det du er ment til å gjøre i livet ditt.

Fay, skaperkraft

 

 På veien vil du oppdage dine indre vakre feminene rom

På Gudinneskole skal du ikke prestere i det hele tatt.  Du er absolutt mer enn perfekt akkurat sånn som du er. Du vil oppdage mer av deg selv, i samvær med andre kvinner på en artig, ufarlig, engasjerende, delende, forandrende, utfordrende og innsiktsfull måte. Oh yess, gled deg! Du vil oppdage nye måter å tenke på, og å se ditt eget liv på. Du skal få drømme og få vite at det er det mest verdifulle du kan gjøre. Høres det ut som en drøm, vel det er ikke det, det er en virkelighet.

kunsten

•Hakke tid  •Hakke råd  •Hva vil folk si

Nå tenker du kanskje at dette har du ikke tid til? Eller dette har du ikke råd til? Eller, hva vil folk si?

-Vi har alle like mye tid, både du, jeg, Oprah og President Obama. Tid er prioritering. Nå er det endelig din tur, de andre kan klare seg litt uten deg. Så du vet det. Sier du ja til dette, sier du endelig JA til deg selv! Hurra for DEG.

Å investere i deg selv, er det viktigste du kan gjøre både for deg og for dine omgivelser. Du trenger å tilføre deg selv og å tillate deg selv å utvikle deg, og ikke minst ha det gøy. En gladere venninne, en sprudlende mamma, tante eller kollega er det alle ønsker seg. Men det viktigste er at du ser at du selv er den største verdien i livet ditt. Er du ikke enig i det.

Uten deg, hadde du ikke vært.

smågale

 

Om du er redd for hva folk skal si, så la de snakke. Du kan aldri stoppe tomt snakk. Men du kan endre hvordan du føler deg i forhold til slikt snakk. De har et kjedelig liv, som må snakke om deg og andre for å få dagene til å gå.

Du får et innholdsrikt, oppvåknende og gøyalt liv, med en masse feminin energi og gøyale søstre rundt deg. Som du kan snakke om deg selv med, og stå sterkere i deg selv.

Vil du vite mer, legg navnet ditt i boksen øverst på siden her. Få Hotte Gudinnetips.

kiss kiss Fay

 

Leave a reply

Få hotte Gudinnetips!