Få hotte Gudinnetips!     

Nytefulle Gudinnetips

Nytelse gir økt ytelse!

Ja, veldig enkelt å si ikke sant?

-Men, hvordan gjør DU det?

Begynn i det enkle. Sett av god tid til ditt morgenstell, eller kveldsstell. Begynn akkurat der du er NÅ!shower

Ta deg en deilig og forførende eller forsfriskende dusj, bruk den beste dusj såpen du har. Den du antageligvis har gjemt bak i skapet til en god andledning. Anledningen er , anledninger er DEG. Bruk god tid i dusjen, kjenn at vannet knytter deg til alt som er naturlig og rent, kjenn at vannet også vasker tankene dine.

care2 600

Etter dusjen, tørk deg sakte, på et rent og mykt håndlke, i din favoritt farge. Nyt at du smører deg sakte, feminint og forførende med den bodylotion som du elsker. Ikke ta den billige som du egenlig ikke liker, kast den. Bruk bare ting på din kropp som får deg til å føle deg som en ekte Gudinne. Du skal lukte godt, og du skal sette stor pris på deg selv når du smører deg. Du skal bli en kremete, myk og deilig luktende Gudinne.

Rosa boa tips, si til deg selv!

• Jeg er vakker

• Jeg nyter meg selv

• Jeg besitter alle de egenskapene jeg trenger

• Jeg er perfekt akkurat som jeg er

make up gals

• Blås et smaskekyss til deg selv i speilet

• Kjenn at kysset treffer deg 

Ha deg gøy, tull i speilet, le av deg selv. Livet er ikke så seriøst som mange vil ha det til!

Livet er nemlig akkurat så deilig og nytefullt som du bestemmer deg for. Uten humor så dør vi…. det er iallefall nesten helt sant..smil. Kle på deg sakte og nytefullt. Se for deg at din hemmelige beundrer står bak et forheng og kikker på deg. Ha rolige og myke bvegelser, kle på deg som om det er første gang du gjør det.

Ta på deg en kjole, ja selv om det er hverdag. Pynt deg, for deg selv. Du kommer til å kjenne en stor glede. Hverdagene er det vi har mest av, derfor er det viktig og stråle fra innsiden og ut og være fin. Du vet aldri  h v e m  du møter. Ta deg godt ut. Og det gjør du alltid når du selv er fornøyd. Legg merke til følelelsen, det er å kle deg på denne måten. ER det flaut, godt, rart, nytefullt?

klepå

 

 

 

Er du klar over at alle kvinner i alle fall har en liten dråpe av det Gudommelige i seg?

Derfor ser vi på alle kvinner som GudinneR!

En Gudinne er en kvinne som liker å leke med kunsten å være kvinne. Hun er nysgjerrig på hvilket potensiale hun har i sitt eget liv. Hun er en nytelsesforsker, som finner ut av hva hun elsker i livet sitt.

Hun setter av tid til seg selv, hun er fullstendig klar over at hun må tilføre seg selv lykke og livskraft, for å gløde og tilføre andre livskraft. Hun skjønner at hun må sette oksygen masken på seg selv, før hun setter den på alle andre.

Du er en våknende Gudinne hvis du har lyst å bli bedre kjent med deg selv som kvinne. Du liker ikke kvinner som snakker stygt om hverandre, du er allergisk mot janteloven. Du ser på andre kvinner som dine søstre. Du liker å gi både deg selv, og andre kvinner en klapp på skulderen. Du ser at du kan vokse med andre kvinner, og du liker å dele din reise som kvinne med dine søstre. Du er stolt av hvem du er, og du kjenner på din feminine kraft som en unik gave.

Du annerkjenner deg selv, akkurat sånn som du ER NÅ. Kroppen din er ditt tempel, og du skal like deg selv akkurat sånn som du er nå.

Gudinner kommer i alle størrelser og former, og er i indre harmoni med seg selv.

Vil du vite mer?

Send en mail til fay@gudinneskolen.no