Få hotte Gudinnetips!     

Gudinne stjeler ROT!

Hjelp, jeg får skrukke skrike stemme av sokker og rot..
Hva gjør du med det evige rotet som familien din skaper?

Eller kanskje har du en meget ryddig familie en riktig La Familia?
Vel, det kan jeg love deg at jeg ikke har, og jeg blir faktisk halv gal av rot, da hopper Gudinnen i kurven, og ut kommer et ganske så utålmodig skrikende mamma monster, som løper etter min La Familia med sokker og rot i armene og stemmen min brøler og forvrir seg til skrukke hyle lyder.
Dette går jo ikke…Det kler ikke en Gudinne. Så fra tid til annen kommer jeg på andre gode ideer, som ukesoppgaver, eller to do lister som blir formidlet med tålmodig stemme med oppfordring til rydding.
Hjelper det? Nei ikke hos oss..
sokker
Da kom ideen, hva om jeg stjeler alt rotet. Yess, jeg stjeler alt rotet rett og slett. Jeg samler det i en stor kasse med lokk på et hemmelig sted. Det er min nye ide!
Men, for at den ikke skal være arrogant og slem, så måtte jeg komme på en ide, slik at de kan få ut rotet eller tingene sine som sokker, undertøy, bukser, truser, head sett, nøkkelknipper, do ruller osv Og ideen er, det skal koste, litt dyrt.
Derfor tenkte jeg, at det skal koste kr 25 pr ting, som skal ut av kassen. Og dette skal være en vinn, vinn situasjon for kvinner, så pengene skal spares og settes inn på en konto til mine søster Gudinner i Afrika. For jeg ser alle kvinner som søstre, skjønner du hva jeg mener? Vi bærer på mange av de samme utfordringene, og vi har nå godt av å begynne å støtte hverandre, i stedet for å dolke hverandre i ryggen. Nå skal kvinne være kvinne BEST! Det er min drøm for oss!
søstre i AfrikaIdeen ble presentert på Fornebu Sjøflyhavn, da vi skulle ha et La Familia måltid sammen, for å markere av Felix er ferdig i 6 klasse. Og som du ser, så ble det ikke motatt med hylende begeistring, tommelen er opp, men ansiktet viser ikke det samme?
Felix, tommel oppOg haha, som ventet, min sønn som nyter sitt eget rot, tok ikke denne nyheten som verdens beste ide. Men, på samme tid, så liker han å bidra til Afrika, men han er også litt mini tenåring nå. Derfor ble det litt sånn middelmådig tatt i mot.
Helt til dagen etter, da han kom hjem fra skolen, og virkelig ryddet rommet sitt i over en time uten stopp. Han lukket døra, satte på høy musikk og ryddet i non stop en time.

felixryddi

Så ja, det hjalp, og vi er i gang, med en vinn, vinn situasjon, jeg får ryddigere hus, og Kvinnene i Afrika får mer til seg og sine.
•Hvordan klarer du å holde ditt hjem ryddig?
•Hvilken organisasjon for kvinner i Afrika synes du at jeg skal sende pengene til?

kiss kiss Fay

5 Responses to Gudinne stjeler ROT!

  1. Genial ide, elsker og adopterer den hit også. Så herlig å se dere alle samlet, fine fine la familian din <3 :)

  2. Dette er et sant Gudinnetips, ingen klaging og syting over at de ikke hører på oss, men klare konsekvenser av egen dårlige oppførsel, og Gudinnen er like blid uansett hva de velger. LIKER!!!

  3. Cecilie says:

    Denne stjal jeg fra deg i går, og aldri før har vel mine tre unger gått sånn inn for ryddingen som i dag :) Så får vi se hvor lenge det varer, før søppelsekken fylles med ting de tydeligvis ikke trenger ;) Her skal de innsamlede pengene gå til http://www.verdigesmil.no og som min yngste sønn sa: De kom nok til å få en del penger :) Tusen takk for inspirasjonen og ha en riktig flott søndag videre :) Cecilie

  4. Nina says:

    Så genial idè!

    Det aller viktigste vi gjør når vi (prøver på å) holde det ryddig hjemme er å ha faste steder for ting. Vi har også vært MEGET bevisste på å ha masse oppbevaringsplass. Så det meste fungerer på stue og slikt – men når det kommer til klær… Ja, det er et eget kapittel!

Leave a reply

Få hotte Gudinnetips!