Få hotte Gudinnetips!     

Drømmestreik

Si at du er på ferie, og du har liten lyst å sette deg på flyet på vei hjem. Du tenker tanken, ja du drømmer deg litt bort ved tanken på hva som kunne skjedd om du fikk 2 ekstra dager i for eksempel Antibes.

Yess, Yess, Gudinner, det har akkurat skjedd med meg nå. Vi er her på MasterMind tur og jeg var ikke spesielt klar for avreise, så jeg drømte meg litt bort. Jeg svevde inn i min egen drømmeboble og tenkte at noen dager til her i vakre Antibes ville vært vidunderlig. Ikke bare det, jeg drømte også at siden hotell blir så dyrt i lengen så hadde det vært så helt i min nytelsesånd å få bo hos min Masterinne Gry Sinding. Ja, vet du at, jo mer detaljerte drømmene dine er på hva du vil ha, jo lettere er det for ingeniør`innene i Universet og gi deg det du drømmer om.

kiss house 2
Så jeg legger inn alt jeg vil ha i min drøm, en dag i gamlebyen, en dag i Juan Les Pins, champagne på beachen på første rad mor sjøen, med tærne stukket godt ned i sanden. En deilig avslappende søvn i sola, med bade håndklær vi får låne av servitøren fordi vi ikke har våre egne. Jeg ønsker videre og knytte tettere og mer solide bånd til noen av jentene her. Dette innebærer et par middager og flere kaffermøter, slik at vi får et enda tettere bånd til hverandre. Alt tatt initiativ til av de andre, ikke av meg, jeg vil bare flyte inn og nyte at dette manifisterer seg fra drøm til virkelighet. Jeg ser billedlig for meg at dette skjer, ser for meg at vi sitter på fortauskafeer og prater, hører fuglene kvitre, og ser små mopeder i glade farger kjøre forbi. Jeg smaker tom med på kaffen, og kjenner stolen under baken min. Drøm detajert, slik at du får det du vil ha.

faypåstranda sisteOg jammen ble det ikke streik! Jeg er stuck i Frankrike. Og det jeg mener med manifistering er at drømmen kommer inn i vår fysiske hverdag som virkelighet. Jeg ser for meg at det er universelle Gudinne ingeniør ìnner som iscenesetter dette for meg. Jeg tenker at min familie tar det med knusende ro at jeg ikke kommer hjem som ventet. Fordi de unner meg å få slappet av, og fordi de har det så godt hjemme også uten mamma. Da danser løvene på bordet.

Og kan jeg motta drømmen min? Hell Yeah!

Jeg ringer min mann, har tar det med knusende ro, han er en fantastisk mann som sier jeg skal nyte dagene jeg får ekstra, og har tilbyr seg t.o.m med å jobbe ekstra i butikken min. Felix min sønn sier at dette går bra mamma, selv om jeg savner deg. Kaffemøtene og de vakre middagene med jentene er blitt tatt initiativ til av andre enn meg. Jeg har sovet på stranden på et håndkle jeg fikk låne av servitøren og jeg spiste lunch med tærne krøllet i sanden. Og Gry  sa at jeg fikk bo hos henne. Jeg er så takknemlig, Gry strekker ut en hånd og viser raushet og omsorg, og jeg nyter at jeg blir ivaretatt. Jeg er verdens heldigst Gudinne.

fay_gry_marit

Wow, jeg er en manifisterings Gudinne!!!  Andre ville kanskje sett dette som en krise. Jeg går ikke inn i stress og hysteri, jeg gråter ikke, og jeg setter meg heller ikke på en 6 timers togreise til et annet land, for å få et annet fly. Jeg sitter i knusende ro, på en rosa sky, og takker Gudinnen for hennes fantastiske kløkt. Jeg mottar drømmen min med glede og nytelse. Jeg lærer og mottar.

På denne måten vet jeg, at jeg også neste gang blir raskere hørt, når jeg ønsker meg noe. Hvordan reagerer du i plutselige kriser? Blir du redd? – eller klarer du å stå i de og nyte og motta og se det som en drøm? kiss kiss Fay

15 Responses to Drømmestreik

 1. gry says:

  gratulerer med ny webside og så gøy å jobbe med deg. digger streiker når Bjørn får lande og du får bli en dag til. Cannes here we come ;)

  • Fay Skandsen says:

   Takk takk kjære Masterinne Gry. Jeg beundrer deg BIG TIME! Du har vært så tålmodig og raus med meg i dag, ja vi fant t.o.m den motsatte meningen med ordet kaos pilotìnne, når vi snakket om meg i dag. Ja, jeg trenger struktur, og har jeg kommet til det rette stedet? Hell Yeah! Takk for raushet, tålmodighet og ikke minst interesse for meg og Gudinneskolen. Du gjør meg sterkere og større, takk jeg elsker deg!

   kiss kiss

 2. Jannecke says:

  Sprakende, flott og energisk nettside Fay! Grattis! Og gøy å lese om hvordan du fikk manifistert ønsket ditt, det inspirerer! Nyt vakre vakre Antibes og nyt flowen du er i:-) Much light fra Jannecke!

  • Fay Skandsen says:

   Takk Jannecke!
   Takk for skryt, elsker at du ser min energi, og manifisteringsevne.
   Jeg digger deg og videoene dine, intervjuet du gjorde med Gry S, var utrolig flott og insiktsfullt!
   Digger deg, kiss kiss

 3. Hahaha så HERLIG blogg Fay! Grattis med websiden, gleder meg stort til å følge med videre-du er bare helt skjønn! Løøve yah babe <3

  • Fay Skandsen says:

   Å vakre Løvinne Anne!
   Takk for din positivitet, løv u.
   Savner deg allerede. Her sitter jeg i vakre Antibes sent på kvelden ute og nyter at det vannes i hagen til Gry, og te lysene er slått på. Jeg sitter ute med min mac og hygger meg med myggen:o)
   kiss kiss

 4. Ååååå så fint….. drømmer meg bort her… tusen takk for en nydelig historie ❤

 5. Bitten says:

  Superkos nesten “romantisk” start på bloggen Fay. Fikk lyst til å dyppe tårene sammen med deg! :-)

 6. Bitten says:

  …Æææ he he .. mente tærene selvfølgelig.. (hærsens automatiske stavekontroll) ;-)

 7. Ingelin Aabø says:

  Super fin blogg, nydelige farger og bilder! Du skriver kjempe bra og fengende!Gleder meg til mere. I slike situasjoner reagerer jeg akkurat som deg, Fay! Aksepterer situasjonen og gjør det beste ut av det. Er som regel en mening med alt, og det er morsomt at man ikke kan planlegge alt i livet! Dette blir jo noe helt uforglemmelig for deg:) Nyt videre, og alt ordner seg for vakre gudinner:)

 8. Helen Trøan Nygård says:

  Utrolig bra skrevet ! Du taklet streiket akkurat som jeg trodde du ville ;-) herlige du ! Gleder meg allikavel til å se deg igjen..masse masse!!! God tur hjem ! Suss på deg snuppa mi x x x

Leave a reply

Få hotte Gudinnetips!