Få hotte Gudinnetips!     

Digg kroppen din, NÅ!

Det er dag to i vår herlige takknemmlighetsbølge, og jeg vil sette fokus på noe jeg ser de fleste kvinner har komplekser med. Kroppen din. Ja, for kroppen er for meg som en fantastisk robot, som gjør det jeg har lyst til. Ganske så superfantastisk spør du meg. Vil jeg gå til kjøkkenet og hente meg en kopp kaffe, så gjør hun det! Vil hun gå på kino og vrikke litt ekstra flørtende på rumpa, ja så gjør hun jammen det også.. Og vil hun ut å reise for å se nye steder, ja så får hun jammen til det også. Hun BEVEGER MEG!

Hun er min Gudinne kreasjon. Og det er klart at vår herlige kropp har det aller best når vi skryter av henne, og gir henne komplimenter fordi hun er så innmari flink, myk, varm, feminin, glad, sterk, flørtende, ekstatisk og full av deilige steder og se på, og ta på.  Kroppen din beveger deg dit du vil. Har du tenkt på hvor fantastisk det er?

Setter du pris på alt du har lyst til å gjøre, som kroppen din tar deg med på? Eller er du bare opptatt av at du kanskje har noe kilo for mye, eller har litt slappe overarmer?

For nå er det takknemlighetsbølge, så gå på badet, se deg i speilet og snakk til deg selv. Finn i allefall to geniale vakre egenskaper som du setter pris på, ved din kropp. Og post under her i kommentar feltet hva du digger!

Yess Yess, kast deg inn i å takke kroppen din, så glad hun kommer til å bli!

Og er du vel enig, din indre Gudinne fortjener det?

Så, hva setter du pris på med kroppen din?

Kiss kiss Fay

 

Leave a reply

Få hotte Gudinnetips!