Få hotte Gudinnetips!     

7 Gudinnetips for suksess i 2015

Hva skal til for at 2015 skal bli det beste året i ditt liv?

Sjekk ut mine 7 MORSOMME og virksomme tips for suksess:

1. SMIL

Smil, når du smiler så smiler verden tilbake. Din hverdag blir et mye bedre sted å være. Smil til deg selv 5 ganger om dagen i speilet. Det er faktisk vitenskaplig bevist, at når du smiler, så blir du gladere.

Hvorfor? Fordi muskelene i munnviken, er knyttet til et senter i hjernen som øker produksjon av serotononin og oxsytocin. Derfor,  hver gang du smiler, så øker du produksjonen av de glade hormonene. Og du blir sterkere i et å være naturlig glad. Når du er glad, så øker din energi, og du får mer suksess og glede i livet ditt.

2. DANS

Sett på deilig musikk og beveg deg til musikken. Gjør det på akkurat din unike og sensuelle måte. Når du beveger deg, øker din produskjon av happy hormones. Og du vekker opp din indre sensuelle Gudinne. Dans gjerne med den sure eller stressa sjefen på jobben din. Smil sett på høy musikk på din PC og bjuda på dans. Kanskje det er nettop det han trenger for å trene opp sine smile muskler, og for å senke skuldrene.

3. KLE DEG UT

Ta deg selv mindre høytidlig, og vekk opp ditt eget munstrasjonsråd. Ta ut rampen eller den lekne jenta i deg. Ta på deg noen vinger, lek med din boa, eller smink deg til du ser ut som din favoritt skuespiller. Lek og kle deg ut, sett av ha mere gøy tid til deg slik at du ler og nyter livet. Ha gjerne en skuff med nytelsesting og kle deg ut med masker, fjær, parykker, rare smykker og andre ting du kan smile og le av. Ta noen kule bilder og post på facebook eller Instagram. Ta deg selv på alvor, og lek og smil mer.

4. BJUDA PÅ:  FEST

Yess, Yess, Yess!

Inviter dine beste venner, noen naboer eller kanskje kollegaer på fest. Vær kreativ, innviter til en tema fest, kos deg med invitasjonen. Lag det svulstig og stort, eller lite og vakkert. Helt opp til deg. Tenk morsomt, du kan lage:

•Pink Party •Madonna fest •Mad Men fest •Vår fest •Rose fest •Ta med en ny venn fest •Kom i noe du har arvet fest •Maskerde fest •Gå uten underbukse fest…..

Ja, jeg skal ikke stoppe din kreativitet her. Nyt, gled deg til sammenkomsten og livets forunderlige øyeblikker. Lag musikk quiz, bygg en Diva konkurranse, ta med mat selv fest, vær kreativ og lek. Dette kan du glede deg over i lange tider.

5. SETT DEG SELV FØRST

Elsk deg selv, og du gir andre muligheten til å elske deg. Ja, er det ikke fantastisk, akkurat du er den viktigste i ditt liv. For uten deg, hadde du ikke vært. Sett oksygen masken på deg selv først. Det er ikke å være egoistisk, som mange av oss er vandt til å høre. Nei, om alle hadde tatt godt vare på seg selv, så hadde det ikke vært så mange redde, triste og ensomme sjeler. Om alle hadde blitt oppmuntret til å like seg selv, til å se sin vakre egenverdi og unikthet. Så tror jeg vi hade hatt mindre alkoholisme, rusmisbruk matmissbruk, maktmissbruk og andre triste og selvskadende adferder.

Lev og nyt deg selv.LIVET ER HER OG NÅ. Det er din gave, ta for deg av alle opplevelser du ønsker deg.

7 Gudinnetips

6. THAT WAS EASY

Et lite triks, når du holder på med noe litt vanskelig og utfordrende, si til deg selv:

THAT WAS EASY! Så blir det så mye enklere og mer fornøyelig. Tankens makt er stor, bruk av dens smartskap, si hele tiden til deg selv: Det var enkelt! Del det med andre, så blir din hverdag et enklere sted å være.

7. VEKK DIN INDRE GUDINNE

Finn din Indre gudinne og la henna gløde og leve fra innsiden av deg og ut. Du vet at hun gjemmer seg inni deg og vil ut. Lokk henne frem til synlighetens lys. Spør henne hva hun vil? Hva er det hun drømmer om? Hva slags endringer drømmer hun om å gjøre i ditt liv? Se for deg, at du ser deg selv som 10 åring, og spør deg selv hva du synes om livet ditt nå? Lever du sånn som du ønsket, eller må du justere livet ditt litt for at den lille jenta inni deg skal være gladere?

Om du synes dette er vanskelig?

Kom på Gudinnekurs og lek med meg og dine søstre og vekk din Indre Gudinne.

Vi leker sammen helgen, se mer her: http://gudinneskolen.no/kurs/

Gudinnekurs 16-18

 

 

 

 

Leave a reply

Få hotte Gudinnetips!